Spoorstraat 18.

Perfecte samenwerking.

Aan de Spoorstraat 18 in IJsselmuiden hebben we bij ‘buurman’ Postema, wijd en zijd bekend van de dakkapellen, de stalen constructie neergezet voor een mooi bedrijfsverzamelgebouw, uiteraard met dakkapellen en in totaal 12 bedrijfsunits. Behalve de stalen constructie nemen we ook de dak- en gevelbeplating en de elektrische overheaddeuren voor onze rekening. De opdracht verloopt lekker vlot. Volgende week gaat de dakbedekking er al op en zijn wij, volgens Margriet Last van Postema, weer een tevreden klant rijker.

Margriet Last: “Onze samenwerking met Agraro bestaat al wat langer. Dat gaat perfect. Met de jongens die hier werken hebben we een goed contact, loopt altijd gesmeerd. Supergaaf dat ze nu al weer zover zijn, kunnen ze ook wat verdienen. Wat ik vooral prettig vind aan de samenwerking zijn de korte lijnen. Als we vragen hebben, is het even bellen en dan duurt het nooit lang voordat er hier iemand van Agraro op de stoep staat!”

Referentie 

Margriet Last, Postema dakkapellen IJsselmuiden: “Onze samenwerking met Agraro bestaat al wat langer. Dat gaat perfect. Met de jongens die hier werken hebben we een goed contact, loopt altijd gesmeerd. Supergaaf dat ze nu al weer zover zijn, kunnen ze ook wat verdienen. Wat ik vooral prettig vind aan de samenwerking zijn de korte lijnen. Als we vragen hebben, is het even bellen en dan duurt het nooit lang voordat er hier iemand van Agraro op de stoep staat!”

Contact

Constructiebedrijf Agraro
Spoorstraat 21
8271 RG IJsselmuiden
info@agraro.nl
Bel ons: (038) 33 14 118

Stel een vraag

Versturen