Over Agraro

Agraro

Eigenaar van Agraro b.v. Richard de la Combe, was al vanaf zijn vroege jeugdjaren vooral een praktisch ingesteld persoon. “Nadat ik een tijdje had gewerkt bij een schapenboer,- omdat ik het op school wel had gezien,- liep ik de toenmalige eigenaar van metaalbedrijf Agraro, Herman Boeve senior, tegen het lijf. Hij zag wel wat in me en bood me een baantje aan. Op mijn 15de ben ik aan de slag gegaan. Ik heb veel aan Herman te danken. Hij gaf me de kans om in zijn bedrijf door te groeien en omdat ik graag gezien werd door onze klanten werd ik het aanspreekpunt in de werkplaats”.
Dat verliep zo goed dat Richard er regelmatig nieuwe opdrachten aan overhield. In 2008 diende zich een unieke kans aan en besloot Richard de la Combe de grote stap te zetten en het staalbedrijf over te nemen. Als eerste begon hij te werken aan verbreding van de klantengroep.
Hij: ”Agraro was toen het in 1985 werd opgericht vooral gericht op werkzaamheden in de agrarisch sector. Maar niets is blijvend, tijden veranderen, dus moet je jezelf en je bedrijf, blijven ontwikkelen. Zodoende ben ik me meer op de industrie en de bouw gaan richten. Ik wilde graag groeien, mezelf ontwikkelen en meer dingen leren. Dat had ik op school niet gehad, maar binnen dit bedrijf juist wel. Ik denk dat ik daarom ook niet veel waarde hecht aan diploma’s. Leergierigheid en doorzettingsvermogen vind ik veel belangrijker. In het vakmanschap van het metaalvak zelf zijn geen essentiële zaken veranderd. Er zijn nieuwe machines bijgekomen die het werken effectiever en sneller maken, maar je moet nog steeds je vak ter dege verstaan, je nuchtere verstand gebruiken en vooral logisch blijven denken. We werken met een ploeg mensen die allemaal min of meer dezelfde manier van werken hebben. Of het nu om grote of kleine projecten gaat, we denken altijd met de klant mee”.

Contact

Constructiebedrijf Agraro
Spoorstraat 21
8271 RG IJsselmuiden
info@agraro.nl
Bel ons: (038) 33 14 118

Stel een vraag