Diensten

Staal snijden

Wij voeren metaalbewerkingen uit als knippen, boren, ponsen, zagen, buigen, lassen en lasersnijden. Het snijden van metaal en staal met een laser, voeren wij uit met uiterste precisie, aangezien staal snijden een nauwkeurig werk is. Het laserproces is erg betrouwbaar. De verbruiksartikelen hebben een lange levensduur en de machineautomatisering verloopt goed, zodat het lasersnijden in veel gevallen gebeurt zonder menselijke tussenkomst. Onze gespecialiseerde vakmannen werken ten alle tijden naar de wensen van de klant en zo leveren wij maatwerk. Naast het ontwerpen en snijden van het staal verzorgen wij ook het zetten, kanten van metaalslak en bramen of andere nabewerkingen van het product.

Staalconstructies

In onze moderne bedrijfshal voorzien van diverse kraanbanen en een juiste routing kunnen onze vakmensen met behulp van moderne machines snel en vakkundig alle soorten staalconstructies produceren. Wij maken onder andere staalconstructies voor de woningbouw zoals kapspanten, dakopbouwen, vloerliggers, kolommen en dergelijke. Ook complete staalconstructies voor de utiliteitsbouw worden door ons gemaakt zoals de complete draagconstructies voor bedrijfshallen en kantoorpanden tot een grootte van zo’n 100 ton. De staalconstructie kunnen door ons worden voorzien van de gewenste oppervlaktebehandelingen. Vaak toegepast wordt onder andere thermisch verzinken of een epoxy primer in kleur.

Metaalwerken

Met onze 30 jaar ervaring, moderne machines en vakkundige werknemers gaan wij geen klus uit de weg. Wij leveren en monteren metaalwerk op maat in veel verschillende producten. Zo leveren we bijvoorbeeld bruggen, hekwerken en trappen op maat. Ook kunnen wij u voorzien in complete staalconstructies, frames en stellingen. Verder zijn wij thuis in dak- en wandbeplatingen met sandwichpanelen. Bij al deze producten werken wij met (roestvrij) staal, aluminium en titanium. Hoe groot de klus ook is, wij denken graag met u mee in het ontwerpen en het tot stand komen van een nieuw product.

Contact

Constructiebedrijf Agraro
Spoorstraat 21
8271 RG IJsselmuiden
info@agraro.nl
Bel ons: (038) 33 14 118

Stel een vraag