Diertotaal Firma Boer

Staalconstructies Agraro tekenen contouren nieuwbouw Diertotaal Firma Boer

“Net een puzzel”, zegt Wolter Wijnhoud al wijzend op een grote geplastificeerde tekening die naast hem ligt bij de bouwplaats van de nieuwbouw van Diertotaal aan de Ambachtstraat in Kampen.

De monteur van Agraro Constructies raadpleegt de bouwtekening regelmatig. Hij: “Het komt behoorlijk nauwkeurig. Foutjes, kunnen we ons niet veroorloven.” Lachend: “Voor zekerheid zet ik de bril er maar even bij op. In het begin is altijd even puzzelen, maar als we het eenmaal in onze macht hebben, is het niet heel ingewikkeld meer.”

Opdrachtgever Jan Rein Boer van Diertotaal heeft gekozen voor een nieuw ruim pand op een mooie, centraal gelegen locatie vlakbij De Karwei in Kampen. WEEVER bouw verzorgt de fundatie en het binnenwerk, terwijl Agraro Constructiewerken de staalconstructies van de wanden en het dak voor haar rekening neemt. Met een bezetting van gemiddeld ongeveer drie vaklieden per dag wil Agraro de klus in ongeveer zes weken klaren. “Ervaring heeft ons geleerd dat bij dit soort opdrachten meer mensen niet per se leidt tot een kortere bouwtijd. Dit werkt niet alleen effectief, maar zo houden we ook de kwaliteit op een hoog niveau”, legt Richard de la Combe eigenaar van Agraro uit.

Contact

Constructiebedrijf Agraro
Spoorstraat 21
8271 RG IJsselmuiden
info@agraro.nl
Bel ons: (038) 33 14 118

Stel een vraag

Versturen